‘Was getekend, Annie M.G. Schmidt’ Grote winnaar Musical Awards Gala 2018

Het was 24 januari een feestelijke avond voor de crew van Was getekend, Annie M.G. Schmidt. Tijdens het Musical Awards Gala 2018 in het AFAS Circustheater in Scheveningen werden maar liefst vier awards in ontvangst genomen. Naast de award voor Beste Musical Groot ontving Simone Kleinsma de award voor ‘Beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical’ en Marjolijn Touw voor ‘Beste vrouwelijke bijrol in een grote musical’. Ook het creatieve team werd beloond met een award voor ‘Beste script’ voor schrijver Dick van den Heuvel.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt reist momenteel langs verschillende theaters in Nederland en is vanaf maart te zien in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Meer informatie: www.anniemgdemusical.nl.