Net verschenen: het prentenboek Dikkertje Dap

Wie zou er niet Artis binnen willen lopen om de giraffe een suikerklontje te voeren? Dikkertje Dap doet het gewoon. En de giraffe blijkt ontzettend aardig! Hij luistert naar alle verhalen van Dikkertje (dat hij rode regenlaarsjes heeft gekregen en al drie letters kan spellen) en daarna mag Dikkertje van die heeeeel lange nek glijden.

Vanaf 4 oktober draait de nieuwe Nederlandse speelfilm over Dikkertje Dap in de bioscoop. En vanaf dat moment is er ook een gloednieuw boek verkrijgbaar in de boekwinkel. Noëlle Smit heeft het bekende versje van Annie M.G. Schmidt voorzien van prachtige illustraties, zoals ze al eerder deed met het versje ‘M’n opa’. Voor iedereen die Artis kent is het een feest der herkenning en voor wie Artis nog niet kent een heerlijke kennismaking!