Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Binnenkort in het theater!

Het is bijna zover! Dinsdag 19 september is de eerste voorstelling van Was getekend, Annie M.G. Schmidt te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna toert de voorstelling verder door Nederland. Deze biografische musical is gebaseerd op de bestseller Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt van Annejet van der Zijl. We zien Simone Kleinsma in de rol van Annie en William Spaaij in de rol van haar zoon Flip van Duijn. Samen blikken ze terug op een veelbewogen leven. En natuurlijk horen we daar tussendoor die prachtige nummers als Op een mooie Pinksterdag, Margootje en Vluchten kan niet meer. Komt dat zien én horen!

Lees verder of bekijk de speellijst: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/was-getekend-annie-mg-schmidt/