Was getekend, Annie M.G. Schmidt

In september gaat de nieuwe Nederlandse musical Was getekend, Annie M.G. Schmidt in première. Iedereen kent de bekende nummers als: ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Margootje, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’.  En dit is slechts een klein deel van het ongelooflijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. Simone Kleinsma zal – met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal – de rol van Annie vertolken. De musical bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Lees verder: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/was-getekend-annie-mg-schmidt/